------------------------------------------
▶▶▶▶ Stickman Legends: Shadow Fight ANDROID ◀◀◀◀------------------------------------------
▶▶▶▶ Stickman Legends: Shadow Fight IOS ◀◀◀◀------------------------------------------
▞▞▞ generaatormüntide koodid ▞▞▞------------------------------------------
▞▞▞ Stickman Legends: Shadow Fight 2022 version ▞▞▞ ------------------------------------------
See on tõeliselt lõbus mäng, kui otsite võitlusmängu. Probleem seisneb selles, et see ripub tõesti umbes 20 sekundit pärast mängu sisenemist, see tõrgeteta ja ei liigu enam kunagi, mistõttu hindasin seda 1 tärniga
Supreme Stick Warriors - Shadow of Legends is a physic-based stickman fighting game. Fighting against other stickmans to become legend in stickman fight and
Kas soovite mängu lihtsalt võrguühenduseta tühjendada? See on lihtsalt hea. Kas soovite edetabeliga liituda? Põhimõtteliselt on see VÕIDU SELLE MAKSAMINE.
mulle meeldib mängu graafika ja kvaliteet, aga... Mingeid reklaame tuli järjest juurde... ja miks tegelane on lihtsalt müümiseks vaba? uhhh miks.. teine tegelane on lahe! aga duh... ma ei saa seda osta, nii et kas omanik saab selle tasuta müüa panna. Teised tegelased? ja eemaldage reklaamid, aitäh! Loodetavasti omanik loeb seda
Stickman Legends: Shadow Fight Akció xfajMõnikord purustas see mängu. Ja palun, kui arendaja andke ülesanne. Ärge lisage, et peame ostma rahaga. Sest kuidas oleks sellega, kes ei saa ostmist endale lubada. See ei ole aus..
See on lõbus mäng, kuid ma soovin, et te ei peaks uute tegelaskujude saamiseks nii paljude kalliskividega maksma.
Hea mäng, mis on kohati pisut igav, sest reklaamid on selle mängu jaoks väga olulised.
Mul oli teine mäng, kuid see ütles, et pean seda värskendama ja kui ma sellel klõpsasin, tõin mind Google Play poodi, kuid see ei öelnud, et seda värskendada, vaid ütles, et ava või desinstalli. Ma lihtsalt desinstallisin selle, kuna ma ei saanud mängida ja see võttis salvestusruumi, nii et kas saan mängu tagasi, kuna maksin selle eest ja ma ei saanud seda mängida
Ma armastan seda mängu, sellel on suurepärane graafika, valikud, mille hulgast peate valima, ja asjaolu, et saate seda mängida võrguühenduseta, märgib +.
see mäng on nii hea, aga kui ma vs boss ma kaotan, kuna aja möödudes uuendan oma Cractherit ja uuendan kõik, kaotan ikkagi aegumise tõttu, kuidas seda parandada?
POLE AUS, ARVUTI SAAB SÜNDMUSE ALGATAMISEL JOOKI AUTOMAATSELT HANGI SAADA MA EI SAA OMA ANALOOGI KASUTADA, SEE JUBA ARVUTIGA ESITAMINE, KUID MINU MINU EI SAA JOOKIT HANGI
Stickman Legends: Shadow Fight Akció xfajSee mäng on väga sõltuvust tekitav ja lõbus, kuid see, mis mängu rikub, on loovuse puudumine. Kui teie nutikas, näete, et tasemed on samad, mis teistel etappidel. Lihtsalt erinev disain. Mängud on ka nõmedad, kui sul võib teadmata põhjusel olla ainult ÜKS TEGELAS!? Peate maksma kõigi tegelaste eest, mis on rumal! Teete mängu igavaks ja lõpuks kustutate selle. Vahemaa ründajatest on samuti peaaegu VÕIMATU PÖÖGIDA ja nad on jõhkrad.
See on parim mäng, millel hakkab igavesti igav olema, kuid kui ma seda mängu mängin, tundub, et igavust polekski olemas ja ma mängisin seda juba pikka aega ja reklaame pole, nii et suur aitäh @zigta selle mängu tegemise eest
Kõige suurem asi on see, et see tahab värskendust. Ma ei mänginud seda ainult ühe nädala, kuid see tahab värskendust. Mis see on. See on mäng või äri. Iga nädal iga nädal peaksin seda värskendama. Teisest küljest mängu kõige kallimad tasemed.
Võitmiseks maksa
see on lahe mäng, kuid te, kutid, segate inimesi kahtlemata üle, et pakkuda väiksemaid pakkumisi ja palju vähem kaupu sama hinnaga kui mõned suuremad pakkumised. lapsi ära kasutades.
Ma armastan seda mängu, aga ma ei tea, kuidas seda mängu uuendada, kas saate mulle öelda ja kõik asjad on väga head, et mängida on lihtne ja kiire. Te tegite rohkem mänge nagu see mäng, kuid head süsteemid ja järgmises mängus lubate mängida Mäng jätkata 👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👍👍☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺😇😇😇😇😇😇😷😟😲🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🏃 🚣👼 Tehke suurepäraseid koletisi 👿👿👿👿👿👿 Meeldib see Luke parim
selline ajuvaba, sest kõrvale hiilimist on tahtlikult peaaegu võimatu teha. ikka päris lõbus. aga suur osa sellest blokeeritakse päriselus maksete taga või nõuavad, et kulutaks meeletult palju aega kalliskivide hankimiseks (nt 2. tegelane maksab 5000 kalliskivi või 1 naela, mis suureneb iga tegelase kohta. iga reklaam annab sulle 5 kalliskivi, on ka teisi asjad, mis annavad aeg-ajalt kuni 100 kalliskivi) pluss vastupidavuskasutus on kõrge, ilma et oleks võimalik hankida muud peale kalliskivide või terve päeva ootamise
väga lahe, suurepärane graafika ja kiired laadimisajad. ei mingeid reklaame ja suurepärane esmatasandi jalutuskäik. Ma jätaks selle alles.
Stickman Legends: Shadow Fight Akció xfajAitäh, vend, kena mäng
Stickman Legends: Shadow Fight Akció xfajHead päeva! Olen seda rakendust mänginud umbes 3-4 kuud ja mulle väga meeldis, sest see on hea ja strateegiline. Igapäevaselt mängin seda võrgus, et saaksin auhindu nagu teemandid, mündid jne. Kuid hiljuti, kui ma mängisin, puudusid kõik võrguatribuudid, nagu piiratud üritus, stardipakett ja must turg. See on tõesti häiriv, sest mõnikord, kui ma selle uuesti avan, on need ikka kadunud. Ma ei tea, mis juhtus, kuid loodan, et saan vastuse, miks see juhtub.
proovige tuua midagi kaitsetaolist ja lisada mängu natuke füüsikat, siis oleks võinud lõbusam olla.ja rohkem värvi on vaja, mõnikord ei leia oma kangelast
Kuidas teenida kalliskivi pärast areenil mängimist? Kui mängu reklaamid ei tööta? Alati ütleb viga! Selle eest ainult 2 tärni.
Miks ellujäämis- ja trikimängud nii maha jäävad, kui jõuate ellujäämisel 200 minutini ja trikimängus 109 lvl-ni
suurepärane karakterikujundus ja animatsioon. kehval tasemel disain. viide ninja arashi taseme kujundamiseks.
Mäng on varjurüütli ninjasõdalaste täielik rämps, samuti on võitmise eest tasuline ja mängul pole ka suuremat mängimist, ülemust pole ja kõik, mida saate teha, on kogu mängu kaldkriips, mis on väga lihtne ja see muudab mängu igavaks. ka liikumine on üsna halb ning animatsioon ja graafika on veidrad
Kui kasutate peaaegu kogu mängu jooksul ainult ühte tähemärki, peaksite vähemalt kaks tegelast teatud staadiumis freima panema
Maksa võitmiseks Palju reklaame
Armastan mängu absoluutselt. See on nii hämmastav, kuid... on üks viga, mille puhul ma jätan rakenduse ja muusika ning kõik mängib endiselt, kuigi läksin tagasi avaekraanile ja sisenesin teise mängu. Nii et kui keegi oskab parandada, palun tehke seda.
Oh, kas sul on retsept? Nüüd on koostisosad käes? Noh, kui olete selle teinud, peate selle leidma kas rinnast või tasapinnalt. Rinnaklahvide hind algab üheksakümmend üheksa dollarist klahvi kohta ja mis puudutab tasemel mängimist umbes kolmsada tuhat korda, siis võite selle saada. (sa ei kombeks, aga jätkake proovimist...) (snicker lol) Nii et retseptid on ainult hea müüa, muidu ei ole halb aeg.
Armastan seda
Lineage2M ロールプレイング lxoTahaksin anda 5, kuid rakenduse uuesti installimisel ei saa ma oma vanu andmeid selles mängus mängida. sest mulle meeldis see mäng väga alates 2017. aastast, kuna mul oli koolis kiire ja pidin rakenduse paljude kooliga seotud failide tõttu salvestusruumi puudumise tõttu desinstallima. See on lihtsalt masendav teada, et ma pean tühjast kohast tagasi minema
Annan sellele viis tärni ja mul on viis põhjust, miks 1: juhtnupud on suurepärased ja taseme tõstmine näeb suurepärane välja 2: kui ma reklaame vaatan, ütleb see lihtsalt, et jäta vahele või laadi alla ja ma saan ikkagi kalliskive 3: kauba hinnad on suurepärased ja mitte. liiga kallis 4: graafika on sõna otseses mõttes ülimalt 5: mulle meeldib, kuidas saate minna missioonidele ja hatd või tavaline ja vaadata, mida saate, te ei saa 100% ajast, kuid see teeb selle lõbusaks!! !!
Are ladderi lahing on tõesti raske Ma arvan, et see pole pärismängija, see on lihtsalt bot, seda on nagu võimatu võita nii kiiresti, et see saaks väga kiiresti joogi kätte, see on väga tüütu, palun pange pärismängijad, mitte bot.ty, see on tore mäng aga see on lihtsalt pvp.
tõesti hea mäng, muidugi nad teevad seda, kui taseme saavutamiseks ja võitmiseks kulub kaua aega, kuid täpselt see, mida sa mängus tahad, on midagi, mida saad nautida ja mida ei võida väga kiiresti!
andsin sellele suurepärase töö eest 4 tärni. Liiga palju roboteid areenil. Loodan, et saan kõrgema astme varustust müntide asemel kalliskividega kaubelda. Loodan, et saan oma sõpradega hotspoti kaudu ühenduse luua (1 vs 1).
Tere...olen pärast värskendust veidi pettunud, ei saa rakendust avada..ja kui selle desinstallisin ja installisin...kaotasin eelmise taseme...andmeid ei saa laadida...☹
Stickman Legends MOD APK 2.6.9 (piiramatu raha ...